Base de civada i pastanaga amb formatge de coco al toc de cúrcuma, acompanyat de xutney de poma i espàrrecs cruixents
Escabetx de pruna sobre gazpacho verde, esferes de mijo amb mozzarella vegana, brotxetes d' albergínia i formatge de pipes. Ricotta vegana per completar
Ceba asseguda amb farigola i millorana sobre tartaleta de trigosarracè, acompanyada de pastanagues i fonoll, salsa de bleda, natade anacards i pluja de festucs
Llombarda asseguda juntament amb una suau crema de coco, realçat per l'umami del tamari i el miso.
Disc de quinoa i ceba, formatge de pipes, bleda i tofu, sobre albergínia asseguda amb tocs d' ametlla i julivert
Albòndigues d' atzuki i remolatxa, banyades en una salsa de remolatxa i ceba, amb un toc de farigola. Acompanyades de porros i festucs saltejats
Tallarins de calabací amb salsa crua de pastanaga, cruixents de tomàquet i tocs de xampinyó i pèsol
La dolçor del plàtan s'uneix al iogurt de coco, amb un bescuit esponjós i un cor de massapà i ametlles
Bescuit de cacau juntament amb una nata de coco i espècies, xocolata artesana i maduixes
Un viatge sensorial amb aquesta tarta de pinya, cor de compota, sobre una base de cacau i avellanes, amb tocs d'herbabona i gingebre
Aigua de Km0 embotellada fresca i pura per hidratar-te amb la millor qualitat.
Una refrescant combinació d'aigua natural infusionada amb cogombre fresc, fulles d'herbabona, rodanxes de pinya i llimona. Perfecta per als dies de calor i per a aquells que busquen una beguda lleugera i saludable
Una combinació única d' aigua natural amb nectarina i menta.
Una deliciosa barreja d'aigua natural amb una selecció de fruits vermells frescos, com maduixes, frambueses i aranyines, que li donen un sabor dolç i afruitat. Aquesta beguda és ideal per a aquells que busquen una cosa diferent i sabres.
Refrescant i picant, el nostre Gingerale és una barreja de pomes dolces, peres sucoses, llimones fresques i gingebre picant. Aquesta beguda és una forma natural de gaudir d'una beguda refrescant i plena de sabor.
De Roses / Herbabona / Pepino / Menta
Suc de pinya i raïm/ Illa
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi negre sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
V.T. Valdejalón - Aragó/Garnatxa · ECO ·
Elaborat amb vinyes de Garnatxa vella però vinificat d'una manera jove, és a dir, fermenta en dipòsits d'acer inoxidable i no té cap criança posterior en bóta. La finalitat d' aquest vi és conservar el jovent i la fruitsitat de la Garnatxa, però sense sobremaduracions. Un excel·lent vi per beure'l fresc.
D.O. Binissalem - Binissalem / Uvas: Mantonegro, Monastrell, Syrah, Callet És un negre fresc amb molt bona intensitat aromàtica, lleuger i ple de sabrosa fruita vermella
V.T. Mallorca - Algaida / Uvas: Callet · ECO · VEGAN
El raïm regnat del sud de l'illa, aquest és el Callet, càlid i sabres, però alhora lleuger i vegetal, aquest vi és una delícia.
D.O. Alella - Barcelona, Mataró · ECO · VEGAN · NATURAL
Merla és un vi natural (sense sulfits afegits) ecològic i vegà, un negre net, directe i refrescant, amb fruita negra, mores i regalèssia, atreveix-te a provar noves sensacions.
IGT Mallorca d'Oliver Moragues, Algaida / Uvas: Callet, Mantonegro, Cabernet i Syrah · ECO · VEGAN · NATURAL
Aquest vi neix de vinyes totalment ecològiques i biodinàmiques. En nas és profund i amb aromes a violeta, grosella negra, fumats, maduixes i regalèssia. En boca destaca la suavitat i la frescor en un pas que és alhora dens i aterrit, destacant l'elegància i l'equilibri.
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi blanc sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Pét-Nat, és un terme francès que es refereix a "Pétillant Naturel", elaborat amb el Mètode Ancestral. Aquest mètode produeix un vi sec natural lleugerament escumós, fresc i rústic: no es filtra, està lleument tèrbol i s' embotella amb un tap corona, en lloc de suro i morrió.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Aquest podria ser un dels millors vins naturals que he provat fins ara. És herbaci i refrescant, amb notes cítriques i tan sols un punt d' oxidació. Molta llimona i notes d'estragó en boca. Acidesa verda i elevada. Un vi natural impressionant.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Aus Orange és un vi blanc (tot i que presenta un color ambre amb reflexos daurats (color taronja que amb la criança ha virat a ambre) ecològic "natural" elaborat amb les varietats pansa blanca (xarel·lo) i pansa rosada (xarel·lo vermell) que el seu autor, Josep M. Busquets, defineix com la frescor salvatge resultat del trio perfecte: sauló, varietats autòctones i Mediterrani.
V.T. Castella i Lleó - Valladolid / Verdejo · ECO · VEGÀ ·
Aquest vi procedeix de la zona de la Seca, les seves velles vinyes de verdet ens descobreixen un vi poc comú basat en aquest raïm, en aquest cas s'eviten notes tropicals per basar-se en la mineralitat i la textura a causa del seu treball de lies, un blanc sorprenent i molt agradable.
V.T. Mallorca - Porreres / Uvas: Prensal blanc Chardonnay, Giró El celler Mesquida Mora elabora sota les pràctiques biodinàmiques i l'agricultura ecològica aquest aromàtic, directe i lleuger vi blanc.
V.T. Mallorca - Algaida / Prensal Blanc · ECO · VEGÀ ·
Aquest monovarietal del raïm Prensal reflecteix el caràcter delicat i fi d'aquest raïm autòcton de l'illa, la família Oliver Moragues l'elabora a Algaida de la forma més respectuosa possible preservant tot el seu caràcter.
D.O. Pla i Llevant/ Macabeu · ECO ·
Color groc pallasso molt pàl·lid amb reflexos verdosos. Net i impol·lut. Records a fruita en saó (poma verda, pera d'aigua), al costat d'agradables notes egetals. Atac en boca amable, que evoluciona cap a sabors molt nets; realment sec, de bon equilibri i marcada acidesa que aporta frescor al conjunt.
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi rosat sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
D.O. Cava - Barcelona/ Raïms: Pansa blanca, Macabeu, Parellada Mirgin és un gran escumós, fi, fresc i lleuger però amb caràcter propi, és un vi molt versàtil, es pot gaudir sol, o amb un dels nostres Bowls o torrades.
D.O. Cebrers - Serra de Gredos / Garnatxa · ECO · VEGÀ ·
La garnatxa és la base de la majoria de rosats nacionals, en aquest cas es tracta d'una Garnatxa de muntanya, de la Serra de Gredos, vinyes d'alçada que plasmen frescor i fragant aroma de fruita vermella en aquest vi.
Amaretto amb suc de llimona
Aperol amb suc de llimona
Aperol, prosecco i soda
Pregons per les varietats disponibles