Crema de tofu aromatitzada amb espècies tandoori, acompanyada de girgoles i ajopuer rostits. Coronat amb un toc de panses i fonoll, oferint una combinació de sabors especiats i dolços
Crestes elaborades amb massa de remolatxa i blat sarraí, farcides de llenties, bleda i espècies fresques. Acompanyades d'un cremós dip de iogurt de coco, tahini i porro, i acabades amb un toc d'oli infusionat amb farigola i romaní
Cruixents croquetes de mill acompanyades de tres salses: una crema d'espinacs i anacards amb compota de poma especiada, cigrons gratinats en una salsa vermella amb crema de coco, i una cremosa salsa de carbassa
Moniatos rostits farcits d'un sofregit de porro i fonoll, coberts amb allioli, pinyons i pa cruixent, i gratinats al forn. S'acompanyen amb pastanagues, bolets shimeji, tirabecs i col llombarda saltejades
Aquest plat principal combina la suavitat i la riquesa d'un brou de moniato i miso amb la frescor de tofu i verdures saltejades. Els fideus de moniato aporten una textura delicada, mentre que els pèsols especiats amb un toc de garam massala eleven el perfil de sabor amb les seves espècies aromàtiques
Rotllets d'albergínia, farcits de coliflor, bolets i ricotta, s'acompanyen d'una suau crema de porros que aporta un toc de dolçor. El patató aromatitzat, enfornat amb herbes fresques, completa aquesta proposta, oferint una combinació perfecta
Suaus nyoquis de moniato casolans, acompanyats d'una cremosa salsa de mongetes amb un subtil toc de llimona, que afegeix frescor i equilibra els sabors
Deliciosa pastís de llimona coronada i decorada amb mousse de coco cremosa. Unes postres refrescants i elegants, ideal per tancar amb fermall d'or qualsevol àpat
Pa de pessic de taronja esponjós cobert amb gelatina de pinya, crema suau de pinya i una pols cruixent de pinya i ametlla. Decorat amb nata vegana i closques de taronja deshidratades. Unes postres refrescant i tropical amb contrastos de textura
Aigua de Km0 embotellada fresca i pura per hidratar-te amb la millor qualitat.
Una refrescant combinació d'aigua natural infusionada amb cogombre fresc, fulles d'herbabona, rodanxes de pinya i llimona. Perfecta per als dies de calor i per a aquells que busquen una beguda lleugera i saludable
Una combinació única d' aigua natural amb nectarina i menta.
Una deliciosa barreja d'aigua natural amb una selecció de fruits vermells frescos, com maduixes, frambueses i aranyines, que li donen un sabor dolç i afruitat. Aquesta beguda és ideal per a aquells que busquen una cosa diferent i sabres.
Refrescant i picant, el nostre Gingerale és una barreja de pomes dolces, peres sucoses, llimones fresques i gingebre picant. Aquesta beguda és una forma natural de gaudir d'una beguda refrescant i plena de sabor.
Herbabona / Frutos Rojos / Menta
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi negre sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
V.T. Valdejalón - Aragó/Garnatxa · ECO ·
Elaborat amb vinyes de Garnatxa vella però vinificat d'una manera jove, és a dir, fermenta en dipòsits d'acer inoxidable i no té cap criança posterior en bóta. La finalitat d' aquest vi és conservar el jovent i la fruitsitat de la Garnatxa, però sense sobremaduracions. Un excel·lent vi per beure'l fresc.
D.O. Binissalem - Binissalem / Uvas: Mantonegro, Monastrell, Syrah, Callet És un negre fresc amb molt bona intensitat aromàtica, lleuger i ple de sabrosa fruita vermella
D.O Mallorca / Manto Negro · ECO · VEGÀ ·
Vi modern, monovarietaly autòcton 100% mantell negre.
D.O. Alella - Barcelona, Mataró · ECO · VEGAN · NATURAL
Merla és un vi natural (sense sulfits afegits) ecològic i vegà, un negre net, directe i refrescant, amb fruita negra, mores i regalèssia, atreveix-te a provar noves sensacions.
IGT Mallorca d'Oliver Moragues, Algaida / Uvas: Callet, Mantonegro, Cabernet i Syrah · ECO · VEGAN · NATURAL
Aquest vi neix de vinyes totalment ecològiques i biodinàmiques. En nas és profund i amb aromes a violeta, grosella negra, fumats, maduixes i regalèssia. En boca destaca la suavitat i la frescor en un pas que és alhora dens i aterrit, destacant l'elegància i l'equilibri.
V.T. Castella i Lleó / Juan García · ECO · VEGÀ ·
Prapetisco és un vi singular, elaborat a partir del raïm Juan García, una varietat autòctona amagada a la zona de les Arribes de Salamanca i a Zamora i coneguda a Portugal com a Mourisco. És el primer vi negre d'aquest celler. En nas, es percep alguna cosa barrejada amb lledoner i de la criança s'aprecien algunes notes picants i fumades que harmonitzarien molt bé amb plats especiats.
V.T. Mallorca / Escursac · ECO · VEGÀ ·
Vi sense filtrar ni estabilitzar, afruitat i refrescant, ideal per gaudir durant les temperatures càlides. Color porpra i en boca és un vi fresc, afruitat i lleuger.
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi blanc sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Pét-Nat, és un terme francès que es refereix a "Pétillant Naturel", elaborat amb el Mètode Ancestral. Aquest mètode produeix un vi sec natural lleugerament escumós, fresc i rústic: no es filtra, està lleument tèrbol i s' embotella amb un tap corona, en lloc de suro i morrió.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Aquest podria ser un dels millors vins naturals que he provat fins ara. És herbaci i refrescant, amb notes cítriques i tan sols un punt d' oxidació. Molta llimona i notes d'estragó en boca. Acidesa verda i elevada. Un vi natural impressionant.
V.T. Mallorca / Callet, Mantonegro, Merlot, i Cabernet Sauvignon · ECO · VEGÀ ·
Groc pagà. Nas d'intensitat mitjana, floral (roses),tropical, fruita blanca i connotes vegetals. Vi d'estructura mitjana, amb bon equilibri alcohol/acidesa. Llarg amb final subtil amarg.
D.O. Alella / Pansa Blanca · ECO · VEGÀ · NATURAL ·
Aus Orange és un vi blanc (tot i que presenta un color ambre amb reflexos daurats (color taronja que amb la criança ha virat a ambre) ecològic "natural" elaborat amb les varietats pansa blanca (xarel·lo) i pansa rosada (xarel·lo vermell) que el seu autor, Josep M. Busquets, defineix com la frescor salvatge resultat del trio perfecte: sauló, varietats autòctones i Mediterrani.
V.T. Castella i Lleó - Valladolid / Verdejo · ECO · VEGÀ ·
Aquest vi procedeix de la zona de la Seca, les seves velles vinyes de verdet ens descobreixen un vi poc comú basat en aquest raïm, en aquest cas s'eviten notes tropicals per basar-se en la mineralitat i la textura a causa del seu treball de lies, un blanc sorprenent i molt agradable.
V.T. Cadis / Palomino · ECO · VEGÀ ·
Vi molt peculiar, s'elabora amb raïms de la varietat Palomino fino, fermentat amb pells de Pedro Ximénez com si fos un vi negre. Després d'uns 25 dies, es retiren les pells i s'obté el vi. Un cop fermentats, són deixats en dipòsit durant 5 mesos perquè de forma natural decantin. Després d'aquest procés, és embotellat sense haver estat sotmès a cap tractament i sense filtrar.
V.T. Mallorca - Algaida / Prensal Blanc · ECO · VEGÀ ·
Aquest monovarietal del raïm Prensal reflecteix el caràcter delicat i fi d'aquest raïm autòcton de l'illa, la família Oliver Moragues l'elabora a Algaida de la forma més respectuosa possible preservant tot el seu caràcter.
V.T. Mallorca - Santa Maria / Uvas Prensal, Chardonnay, Viognier
La combinació d' aquestes varietats de raïm dóna com a resultat un vi rosat sec, fresc i lleuger d' estil mediterrani.
D.O. Cava - Barcelona/ Raïms: Pansa blanca, Macabeu, Parellada Mirgin és un gran escumós, fi, fresc i lleuger però amb caràcter propi, és un vi molt versàtil, es pot gaudir sol, o amb un dels nostres Bowls o torrades.
D.O. Cebrers - Serra de Gredos / Garnatxa · ECO · VEGÀ ·
La garnatxa és la base de la majoria de rosats nacionals, en aquest cas es tracta d'una Garnatxa de muntanya, de la Serra de Gredos, vinyes d'alçada que plasmen frescor i fragant aroma de fruita vermella en aquest vi.
Aperol amb suc de llimona
Aperol, prosecco i soda
Pregons per les varietats disponibles